GARANTOVANO: Ovaj lek ubija Escherichia coli i sve ostale štetne bakterije! (RECEPT)

Escherichia coli je bakterija koja se prirodno nalazi u debelom crevu gde je korisna u zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija.

Međutim, kada se pojavi na drugom mestu u organizmu, može prouzrokovati ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mehura i sličnih teškoća koje, ne leče li se pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične te na kraju ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspeva lako rešiti taj zdravstveni problem. Korišćenjem niza antibiotika u telu se (osobito kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ne leči li se Escherichia tačnim i odgovarajućim antibiotikom, ljudskom telu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije. Delotvoran lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika.

Sastojci:

– 1 l belog domaćeg vina (bez hemikalija i dodataka)

– 3 do 4 grančice ruzmarina (po mogućnosti mladi izdanci)

– 10 češnja belog luka

Beli luk usitnite, dodate u vino pa svemu dodajte ruzmarin. Neka sve odstoji u staklenoj flaši deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, flašu čuvajte u frižderu.

Odrasli koriste jednu supenu kašiku, a deca jednu kafenu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i idite na lekarsku kontrolu. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sistema. Ruzmarin izvrsno deluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka i kandide.

(Izvor: Family.rs)

Related Posts

16 pravila Vladete Jerotića za vaspitanje dece: Da odgojite dete na koje ćete sutra moći da se oslonite, pročitajte ovo

Vladeta Jerotić se smatra jednim od naših najvećih mislilaca, čovekom koji je detaljno pristupao svakom problemu koji muči savremeno društvo 1. “Dete do kraja treće godine je upijajući um, kao…

Read more

DIJETA KOJA TOPI KILOGRAME KAO OD ŠALE JEDNA JE OD NAJZDRAVIJIH: Ključ je u jednoj namirnici, otkriva doktor Perišić

Doktor Vojislav Perišić, otkrio je jednom prilikom zašto je nordijska dijeta jedna od najboljih. Nedavno je objavljeno da je nordijska dijeta zdravija od mediteranske, a gastroenterolog prof. dr Vojislav Perišić…

Read more

“KAFA ŠTITI OD OPASNIH BOLESTI SAMO AKO SE PIJE NA OVAJ NAČIN” Tvrdi čuveni srpski lekar

Doktor Vojislav Perišić otkrio je kako se pravilno pije kafa i iznenadio mišljenjem. Ispijanje kafe je jedan od omiljenih rituala, kako u Srbiji, tako i u svetu. Mišljenja o kofeinu…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *