Očistiti toksine iz organizma uz pomoć ovog prirodnog soka za čišćenje debelog crijeva!

Bolesti povezane s probavnim sistemom su najčešći zdravstveni problemi koji se pojavljuju u ovom modernom životu. Upalna bolest crijeva (IBS), oštećena crijeva i hroničnih zatvor su posljedice ove situacije.
Crijeva igraju ključnu ulogu za eliminaciju toksina i otpada iz tijela pa je i to razlog zašto bismo trebali voditi dobru brigu o tome.

Morate očistiti toksine u organizmu, kako bi tijelo radilo glatko, što čini veliku razliku za vaše zdravlje. Najzanimljivija stvar jeste što možete napraviti svoj vlastiti sok za čišćenje debelog crijeva kod kuće, a da ne morate vidjeti svog liječnika.

U nastavku ćemo vam predstaviti 100% prirodni lijek koji sadrži četiri moćna sastojka. Ovaj fenomenalni recept će istjerati otpad i toksine iz tijela u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Možda ćete morati ostati kod kuće tokom ovog procesa, jer ćete biti u WC-u često.

Također morate konzumirati najmanje 8 čaša vode tokom ovog tretmana. Od jutra do sredine poslijepodneva je najbolje vrijeme da konzumirate vodu. Nemojte isprobavati ovu metodu ako ste trudni ili bolujete od dijabetesa ili alergije.

Sastojci

½ šoljice tople vode
½ kašičice morske soli 1 kašičica soka od đumbira
2 kašike soka od svježeg limuna
½ šoljice 100% soka od jabuke
Priprema

Ugrijte vodu te sipajte u čašu, dodajte sol i dobro miješati. Dodajte svježi sok od limuna, sok od đumbira, sok od jabuke i opet pomiješati.

Provedite ovaj postupak 7 dana.

Vi ćete u potpunosti istjerati otpade i toksine iz svog dragocjenog tijela. Ovaj čudesni napitak će sagorijti višak masnoća u tijelu i poboljšati vaše sveukupno zdravlje.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Infomagazin.org

 

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *