UJUTRO BI SE BUDILA I UGLEDALA SVOJU PLJUVAČKU NA JASTUKU: Otišla sam kod doktora i OVO MI JE REKAO, SVI OVO TREBATE ZNATI!

Ono što nam se zna desiti poslije spavanja jeste da na jastuku uočimo “baricu” pljuvačke.

Evo šta to može reći o vašem snu:

Obično će osobe koje su baš umorne i nisu dugo spavale, na jastuku uočiti ovakvu baricu pljuvačke. Ova situacija se dešava kada ste se dobro naspavali, tj. znači da niste imali poteškoća da zaspite i da ste niste budili. Što znači da je vaš san bio neprekinut, piše megagiga.info.

Ono na šta još može ukazivati ovakva situacija jeste da ste sanjali nešto lijepo i da je vaše raspoloženje dobro. Poslije ovakvog spavanja se obično osjećamo odmornije.

Ovakva situacija se može desiti i dok se vozite ili u nekim situacijama kada ste umorni, ali ne planirate spavati. Ipak, puno ste umorni i zaspite.

Izvor: novi.ba

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *