IZLIJEČITE PROŠIRENE VENE: Prirodna krema od samo tri sastojka

Najveći čimbenik rizika za razvoj problema proširenih vena u većini slučajeva čini genetika.

Proširene vene obično se pojavljuju u kasnim 20-ima, a stanje se pogoršava ukoliko se ne liječi ispravno i na vrijeme. Žene su sklonije problemu proširenih vena, iako i muškarci mogu patiti od njih.

Ovo su ostali najčešći uzročnici proširenih vena:

Nedostatak tjelesne vježbe
Problemi sa cirkulacijom
Hormonske promjene
Dob
Lijek koji vam danas donosimo potpuno je prirodan i učinkovit. Preporučila ga je majka koja tvrdi da je to dalo gotovo trenutne učinke.

Recept koji je ova žena koristila sastoji se od jabučnog octa, ere aloe i mrkve.

Evo kako ga napraviti:

Sastojci koji su vam potrebni za kremu:

1/2 šalice očišćenje aloe vere
jabučni ocat
1/2 šalice mrkve
Upute za pripremu kreme:

Mrkvu nasjeckajte na sitno i stavite u blender. Dodajte aloe veru i miješajte ih dok ne dobijete lijepu, glatku smjesu. Zatim dodajte po potrebi jabučnog octa kako biste dobili kremastu masu.

Čuvajte ga u malom spremniku koji bi bio jednostavan za upotrebu.

Kako je koristiti:

Trebali biste malo smjese rasporediti na zahvaćena područja na nogama i opustiti ih, po mogućnosti dok su podignuti, pola sata. Nakon toga ga isperite hladnom vodom.

Ovaj će tretman pružiti brze i vidljive učinke i vremenom će u potpunosti riješiti problem.

Nadalje, masaža će također biti od velike pomoći, pogotovo ako se kombinira s ovim tretmanom. Ipak, nemojte masirati izravno na proširene vene, već počnite masirati stopala prstima i polako se krećite prema bokovima, nježno pritiskajući i izbjegavajte snažno pritiskanje vrhovima prstiju.

Za najbolji učinak, tijekom masaže podignite noge pod kutom od 45 stupnjeva i upotrijebite malo esencijalnog ulja. Možete koristiti esencijalno ulje smreke, jer je izvrstan lokalni stimulans, kao i eterično ulje čempresa, koje smanjuje zadržavanje tekućine i pomaže cirkulaciji.

Napravite i vi ovu odličnu kremu za proširene vene.

Sretno! | izvor: Svezazdravlje

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla Mnogi se pitaju kako kiseliti kupus u teglama, a mi imamo najbolji recept. Sastojci: Kupus…

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *