Mješavina koja mi je oporavila ŠTITNU ŽLIJEZDU u brzom roku

Štitnjača je endokrina žlijezda u obliku leptira, a ona se nalazi u prednjem donjem dijelu vrata. Njena je funkcija proizvodnja hormona štitnjače, koji se oslobađaju u krv i prenose u sva tjelesna tkiva.

Poremećeni rad štitnjače dovodi do mnogih zdravstvenih problema, poput umora, nemira, debljanja, gubitka kilograma i drugih.

Ovisno o određenom problemu, znakovi poremećaja štitnjače mogu varirati i razvijaju se postupno. Međutim, žene su osjetljivije na probleme sa štitnjačom od muškaraca i mogu dovesti do problema s menstrualnim ciklusom, problema tijekom trudnoće i poteškoća u zatrudnjenju.

Ovo su česti simptomi kod poremećaja rada štitnjače:

  • Suha koža
  • Promukli glas ili neobičan osjećaj u vratu
  • Visoka razina kolesterola
  • Hipertenzija
  • Bolovi udova i mišića
  • Promjene apetita
  • Iscrpljenost
  • Stanjivanje kose

Problemi sa štitnjačom rezultat su nedostatka joda, jer u slučaju niske razine joda. Štoviše, hipotireoza je također povezana s nedostatkom selena i njegove dovoljne količine smanjuju rizik od otekline štitnjače ili guše.

Uz ovaj prirodni lijek možete regulisati nivo potrebnih elemenata za zdrav rad štitnjače:

Trebaju vam samo dva sastojka:

Kako se sprema ovaj recept:

Operite orahe, osušite ih i stavite u teglu. Dodajte med i ne pokrivajte ga, već ostavite staklenku na mjestu gdje će 40 dana biti stalno izložena sunčevoj svjetlosti.

Nakon toga procijedite i ulijte tekućinu u staklenu bocu.

Kako se koristi ovaj moćni eliksir:

Pijte žličicu ovog lijeka svako jutro, natašte.

Takođe možete spremiti i čuvarkuću u medu:

Ova smjesa uspješno liječi miome i ciste na maternici te probleme sa štitnjačom. Djeluje detoksikacijski, pa se preporučuje nakon neumjerenosti u jelu i piću. Pomiješana s vrućom vodom, smjesa čuvarkuće i meda snizuje temperaturu.

Kako koristiti čuvarkuću i med:

Sameljite 750 g listova čuvarkuće i pomiješajte ih s kilogramom meda. Uzimajte jednu žlicu ujutro natašte i tijekom dana jednu do dvije žlice.

Napravite i vi jedan od ova dva odlična prirodna lijeka.

 

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla Mnogi se pitaju kako kiseliti kupus u teglama, a mi imamo najbolji recept. Sastojci: Kupus…

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *