NAPRSKAŠ, OSTAVIŠ 15 MINUTA: Smjesa od 2 sastojka sprječava OPADANJE KOSE i jača je od korijena do vrha

Veoma je efikasna.

Problem sa opadanjem kose u zadnje vrijeme muči i muškarce i žene. Na Jutjubu smo pronašli recept za potpuno prirodni preparat, koji možete napraviti kod kuće sa par sastojaka koje sigurno već imate u kuhinji.

Ova smjesa jača kosu od korijena do vrha i sprječava opadanje.

Potrebni su vam: nekoliko listića lovora, dvije kašike pirinča, pola litre vode.

Sastojke kuhajte na laganoj vatri do 15 minuta uz mješanje, a kada provri posle tog perioda, skinite sa vatre, ostavite da se prohladi. Nakon toga procijedite smjesu i sipajte je u flašicu sa pumpicom.

Smjesu naprskajte po cijeloj kosi od korijena do vrha, a zatim utrljajte, minimum dva minuta utrljavajte kružnim pokretima u korijen kose. Ostavite da stoji ovako do dva sata, a zatim operite šamponom, najbolje od koprive.

 

 

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *