NATAŠU PITALI ODAKLE JOJ PARE ZA SAV TAJ LUKSUZ! Rodići zarađuju od prodaje PILIĆA, žive u raskoši, a ovo je njihov DOM u Titelu!

Najstarija sestra Rodić, Nataša na svom Instagramu neretko objavljuje fotografije na kojima se vidi kako uživa u luksuzu, a sada je zbog toga naišla na jedan komentar koji je privukao veliku pažnju.

Naime, Nataša trenutno boravi u Monte Karlu, te se odatle oglasila na svom Instagramu. Jedna od korisnica ove društvene mreže pitala ju je u komentaru odakle joj novac za ovakvo putovanje, na šta je ona rešila da odgovori.

– Neki ljudi gaje piliće i stoku ceo život i uspeju da žive neki normalan život. Ali od pilića da stigne do Monte Karla i non stop u provode neke… ne bih rekla da je to od pilića – napisala je nepoznata devojka, na šta je Rodićeva reagovala:

– Bacila sam te sad u ozbiljno razmišljanje – napisala je Nataša uz emotikone smajlija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Inače, od trenutka kada je porodica Rodić postala poznata javnosti zbog veze Bogdane Rodić sa Veljkom, znalo se da se radi o veoma imućnoj porodici iz Titela.

Oni se bave poljoprivredom i poseduju farmu pilića, a sve tri ćerke bile su uključene u porodični biznis.

Iako su Bogdana i Bojana “napustile” porodično gnezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gde se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

Njihov dom je takođe opremljen najluksuznijim nameštajem, a na fotografijama sestara Rodiće neretko sve mogla videti unutrašnjonst kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

U kući dominiraju nežni tonovi, prljavo bela, siva, krem, ali i zlatna.

U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura, fotelje, stakleni sto, kao i ogroman kristalni luster.

Dnevna soba povezana je sa ogromnim hodnikom, a čini se da je baš taj kutak devojkama omiljeni, jer se tu nalazi ogromno ogledalo, te se sestre Rodić naješće tu fotogrfaišu. Kuhinja je prostrana, u beloj boji, sa sivim radnim delom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

U trpezariji je ogroman okrugli sto, kao i stolice sa posebnim radom u zlatnoj boji, koje se savršeno uklapaju u enterijer doma. U uglu nalazi se staklena viktrina sa detaljima u zlatnoj boji.

Kuća ima dva sprata, kao i ogomno dvorište, a porodic Rodić nedavno je renovirala kuću spolja, dok je unutra sve kao i pre nekoliko godina – uređeno sa puno ukusa.

Kurir.rs

Related Posts

POUČNA PRIČA: “Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć”

Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć od Boga. Nevjernik koji je takođe slušao ovaj radijski program odlučio je da se sprda sa ženom. Dobio je…

Read more

U VODU KOJOM BRIŠETE PODOVE UVIJEK DODAJTE I KAŠIKU SOLI, KAD ČUJETE RAZLOG ISTO ĆETE URADITI: Žene se kunu u ovaj trik

Na ovaj način ćete očistiti kuću, ali i otjerati lošu energiju Čisti i oprani podovi nisu samo najbolji način da se oslobodite prašine i bakterija, već i da stvorite prijatnu…

Read more

Kosta Kecmanović otkrio zašto je pobio svoje vršnjake i sledio krv u žilama ljudi: “Htio sam da me doživljavaju kao psihopatu, da ostanem upamćen”

Kosta Kecmanović iz OŠ “Vladislav Ribnikar” na današnjem suđenju njegovim roditeljima porodici Kecmanović otkrio je motiv stravičnog masakra. Kako saznaje “Blic”, on je rekao da je želIo da ga “doživljavaju…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *