Nevjerovatan slučaj iz BiH: Šaban u 83-tog godini čeka bebu sa skoro dva puta mlađom suprugom Asmirom (VIDEO)

Nevjerovatan slučaj zabilježen je u Glogovcu na lokalitetu grada Cazin.

Kako se saznaje ovog mjeseca novembra, tačnije u subotu 5.11. vjenčali su se članovi porodice Mujić, Šaban i Asmira. Njemu

Kako nam je otkrio Šaban, njegov recept za usjeh je taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro a bez teletine ne može živjeti. Iz prvog braka, Šaban ima već četvero djece. Tri sina i kćerku. Šaban otkriva kako su se upoznali on i Asmira je 83-ta godina, a njoj 51. godina života. Šaban se bavi stočarstvom, uzgaja ovnove i oce. “Mlada kaže da se već privikla i da ju mladoženja sluša.”

“Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo.”

“Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 5.11.2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti. ” – izjavio je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dijete.

Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, akobogda. Meni je drago šta god da mi dragi Allah da, bilo muško ili žensko.

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *