UŽASNA MIGRENA MUČILA ME JE 12 SATI I NIJEDAN LIJEK NIJE POMAGAO: A onda je ova sitnica iz kuhinje NAPRAVILA ČUDO!

Ukoliko i vi imate probleme sa čestim migrenama, savjetujemo vam da pogledate post ove žene.

Naime, Elizabet je na svom Facebook profilu objavila neobičan trik uz pomoću kog se izborila sa migrenom za veoma kratko vrijeme.

– Ova štipaljka mi je večeras spasila život. Migrena je počela prije gotovo 12 sati i prije pola sata je postala nepodnošljiva. Isprobala sam sve svoje lijekove i trikove koji mi inače olakšaju bolove, ali uzalud. Guglala sam brza olakšanja za migrene i našla nešto što se zove “aculief”. Bacila sam pogled po kuhinji i vidjela štipaljku i shvatila da će uraditi istu stvar. Za jedan minut sam osjtila olakšanje, a za 20 bol se prepolovio. Odlučila sam da naručim pravu stvar preko “Amazona”. Samo sam htjela ovo da podelim sa svima jer znam da i mnogi od vas pate od migrena – napisala je Ellizabet.

Naime, riječ je o štipaljci koja koristi drevnu kinesku vještinu akupresure pa podstiče protok energije kroz tijelo, odnosno briše blokade pa će Qi ponovo nesmetano da teče vašim tijelom.

Ako mislite da akupresura može da vam pomogne probajte da pritisnete tačku između palca i kažiprst. A nakon što pronađete tačku na kojoj vam pritisak najviše pomaže, možete tamo da stavite štipaljku. Pomoći će i ona obična.

 

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *