PUKLA BRUKA PRIJE SVADBE U BEOGRADU: Mlada gostima odredila minimalac za kovertu! Gosti se ŠOKIRALI! Nema šanse toliko da stavim

Sezona svadbi još uvijek traje, a restorani su prebukirani i u oktobru. Pojedini mladenci uveliko zovu goste za vjenčanja koja će se održati narednog mjeseca, a jedna mlada koja se udaje početkom oktobra naljutila je svoje društvo jer im je uz pozivnicu “servirala i priču” koliko para bi trebalo minimalno da stave u kovertu.

– Prije dvije nedelje su mladenci počeli da dijele pozivnice, ali društvo i rodbina o tom veselju pričaju mjesecima unaprijed. Mlada je od samog početka naglašavala da se svadba biti u luksuznom restoranu u Beogradu koji puno košta, da kupuje preskupu vjenčanicu, uzima najskuplju dekoraciju. Pošto se znamo od malena znala sam da voli da sve bude skupo i kvalitetno, ali nisam znala da svadbu pravi da bi bila na dobitku, a ne zbog sreće – priča nam mladina drugarica iz škole, dok koleginica sa fakulteta dodaje:

– Meni je sve to smetalo jer nije bitno da li je nešto skupo ili ne bitno je da taj daj bude poseban i za mladence i za njihove porodice, a posljednje o čemu bi trebalo da razmišljaju prije svadbe, a naročito mlada je to koliko će rodbina i drugarice staviti para u kovertu.

Prema njenim riječima mlada je odmah na početku naglasila koliko plaćaju “stolicu”.

– Kazala je da po osobi plaćaju 70 evra. Ja razumijem da je ovo Beograd i da je to njihov izbor, ali zašto zvanice mora da znaju koliko košta njihovo mjesto. Ubrzo nakon toga smo i saznale. Okupila je nekoliko drugarica i koleginica i pozvala nas na djevojačko veče, a i ujedno nam podelila pozivnice. Vidjelo se da je srećna i zadovoljna. Ja sam se iznenadila što je mene zvala jer se znamo sa fakulteta, a i nismo bile preterano bliske. Ipak, bilo mi je drago i odlučila sam da idem na svadbu. Bila sam sretna zbog nje što se zaposlila, našla čovjeka s kojim će stvoriti porodicu. Kroz priču polako se dotakla i poklona i rekla je da je sada normalno da svi donesu novac na poklon mladencima.

Naglasila je da ne voli one koji se vode logikom da će u kovertu staviti onoliko koliko košta stolica, kao i da oni planiraju da budu u plusu. “Ako moj jelovnik košta 70 evra mislim da bi bilo glupo da neko donese samo 70. Treba da bude oko 100 erua unutra” – kazala je ona na šta sam ja zanemela.

Koleginica ističe i da ona trenutno ne radi, ali da želi da je ispoštuje.

– S obzirom na to da nismo toliko bliske ja sam mislila da stavim 50 eura. Idem sama na svadbu i mislim da bi to bilo korektno s moje strane, ali nakon ove njene rečenice mene je bilo sramota. Nema šanse sto eura da stavim. Stavila bih da smo bliske i da se baš družimo i više, a ovako stvarno ne znam. Plašim se da će me ogovarati poslije svadbe, ali čula sam da su i druge koleginice bile u šoku i da su komentarisale ovaj njen stav. Stvarno je bruka da se tako ponaša prije svadbe i da tako priča – naglasila je koleginica.

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *