Desert za 5 minuta! Topi se u ustima. Bićete zadivljeni! super ukusan biskvit

Pripremite se da vas iznenadi divan i brz desert koji je ovaj nevjerojatno ukusan biskvit. Njegova prozračna i nježna konzistencija zasigurno će impresionirati.

Ova slatka poslastica prikladna je za svaki događaj, zahvaljujući jednostavnoj metodi pripreme i ukusnoj kombinaciji džema od marelica i kokosovih listića koji krase njen vrh.

POTREBNI SASTOJCI:
Glavni sastojci za ovaj recept su 4 jaja, džem od marelica, kokos ljuspice, prstohvat soli, 8 g vanilin šećera, 100 g šećera, 3 žlice ulja, 100 g brašna, 50 g kukuruznog škroba i 8 g praška za pecivo.

INTERESTING FOR YOU

Doktor iz Srebrenik vam govori kako da se riješite visećeg stomaka!

Prirodan način da se riješite bolova u leđima za nekoliko sati!

Ovo piće ubija sve parazite u tijelu za 2 dana! Zapišite recept

Psorijaza me mučila 2 godine, ali je nestala za 6 dana! Recept
KAKO PRIPREMITI BRZI BISKVITNI KOLAČ?

Za početak napravite tijesto i zagrijte pećnicu na 180°C (350°F). U većoj zdjeli umutite jaja s prstohvatom soli dok ne postanu pjenasta.

Zasladite: U smjesu umiješajte vanilin šećer i 100 g šećera. Nastavite s mućenjem dok se ne postigne lagana i pjenasta konzistencija.
U smjesu polako ulijevajte ulje uz miješanje. U zasebnoj zdjeli prosijte zajedno brašno, kukuruzni škrob i prašak za pecivo da pripremite suhe sastojke.

Uključite suhe sastojke tako da ih postupno sjedinite sa smjesom od jaja u tri odvojena dijela. Nježno promiješajte od dna prema vrhu kako biste sačuvali mekanu teksturu.

Ljudi s bolovima u koljenu i zglobovima pročitajte ovo! Ovdje je
Nautubone

Da biste napravili kolač, počnite s izlijevanjem tijesta u kalup koji ste namastili i pobrašnili. Nastavite peći smjesu u prethodno zagrijanoj pećnici otprilike 10 minuta ili dok čačkalica zabodena u sredinu ne izađe bez ikakvih ostataka.

Nakon što ga izvadite iz pećnice, ostavite ga da se potpuno ohladi prije nego što ga nastavite sastavljati.

Nakon što se kolač ohladi, površinu obilato premažite slojem džema od marelica. Pobrinite se da džem bude potpuno prekriven tako da ga pospite velikom količinom kokosovih listića.

Poslužiti
Prepustite se preslatkom užitku pahuljastog biskvita od marelica i džema od kokosa! Jednostavno narežite tortu na pojedinačne dijelove i poslužite.

Related Posts

MAMINA LENJA PITA….3 RECEPTA NE ZNA SE KOJI SU BOLJI

POTREBNI SASTOJCI:   Tijesto Za tijesto: 2 jaja, 3 žlice šećera (50 g), 1 vrećica vanilin šećera, 2 žlice masti (ja koristim 100 g maslaca), naribana korica 1/2 limuna, 2…

Read more

Kolač s jabukama. Ovaj kolac je mekan i prefin, bas prava uzivancija

Sastojci Biskvit 4 jaja 2 čaše (od 2 dl) šećera 1 čaša ulja 1 čaša mlijeka 3 čaše brašna 1 prašak za pecivo Nadjev 1 kg jabuka 1 čaša šećera…

Read more

RUŽICE” – POTREBNO JE TEK PAR SASTOJAKA A OPET UŽIVAĆETE U SVAKOM ZALOGAJU

SASTOJCI: Za testo: 300 g masti 1 jaje 2 žumanceta 2 dl mlakog mleka 1 kašičica šećera 20 g svežeg kvasca 800+50 g mekog belog brašna Za fil: 2 belanceta…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *