Pijte ovu vodu ceo dan i recite zbogom salo na stomaku! Rezultati će doći vrlo brzo

| July 2, 2024 | 15:02 | 2,396 | 0

Pokrenite svoj metabolizam tako što ćete pripremiti ovu vodu da vam potraje cijeli dan.

Želja za idealnom, vitkom tjelesnom tjelesnošću nešto je što odjekuje u svima nama. Ali što ako vam kažem da bi ovaj san mogao postati stvarnost uz minimalan trud? Jeste li spremni za oproštaj od tvrdoglavog sala na trbuhu? Ako je odgovor potvrdan, onda je vrijeme da ovaj nevjerojatni napitak uvrstite u svoju svakodnevnu rutinu.

Pojava sala na trbuhu zbunjujuća je pojava. Čak i uz dosljednu tjelovježbu i uravnoteženu prehranu, čini se da se naš središnji dio neobjašnjivo širi. Međutim, razni čimbenici, uključujući dehidraciju, stres, hormonske fluktuacije i izloženost toksinima, mogu pridonijeti ovom debljanju.

 

Kako bismo riješili ovaj problem, nudimo nevjerojatan napitak koji uz redovitu konzumaciju učinkovito smanjuje masno tkivo na trbuhu. Zaronimo sada u komponente ovog izvanrednog pića i istražimo njegove mehanizme djelovanja!
potrebno:
Za osvježavajući i zdravi napitak pomiješajte sljedeće sastojke: 1 litru vode, komadić oguljenog korijena đumbira od 2,5 cm, 1 oguljeni krastavac, vezicu svježeg peršina, sok od 1 limuna (ako je veći pola limuna) , i 1 žličica chia sjemenki.
Po želji možete dodati med za slatkoću.

KAKO SE KORISTI?

Započnite temeljitim pranjem vezice peršina. Nastavite s usitnjavanjem peršina, odvojite 2 žlice za trenutnu upotrebu, a preostali dio pohranite u hladnjak.
Počnite s rezanjem krastavca na tanke komade, kao i rezanjem đumbira. Nastavite s miješanjem svih sastojaka u blenderu, miksajući dok ne dobijete glatku smjesu.

Povezani sadržaj:  “Plata Mii Kasni Već Mjesec Dana…”

Za revitalizirajući napitak pomiješajte pastu s litrom vode, uz žličicu meda za dodatnu slatkoću i žličicu chia sjemenki. Temeljito izmiješajte sastojke i uživajte u okrepljujućem napitku tijekom dana. Za dodatni dodir, razmislite o tome da u vodu stavite kriške krastavca.
Nadalje, savjetuje se unos dodatne 1-1,5 litre vode. Uključite ovaj napitak u svoju dnevnu rutinu i već nakon 2 tjedna bit će vidljive primjetne promjene u području struka. Konzumirajte 30 minuta prije jela.

Koji je mehanizam iza njegove funkcionalnosti? Izvanredna biljka, peršin.
Diuretska svojstva peršina čine ga popularnim izborom za one koji žele očistiti i detoksificirati svoju jetru i bubrege.

 

Ova biljka posjeduje mnoštvo korisnih svojstava, uključujući visoku razinu vitamina K, koji pomaže u prevenciji koronarnih bolesti, vitamin E za zdravlje srca, kalij za regulaciju otkucaja srca i vitamine B za jačanje i zaštitu krvnih pločica. Osim toga, ima antibakterijska svojstva i pruža umirujuće učinke.

Peršin je bogat luteolinom i apigeninom koji su pojačivači stanica, kao i vitaminima A i C.

Jesu li vam ove informacije bile korisne? Ne zaboravite to podijeliti i sa svojim prijateljima…

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: