(VIDEO) “U mojoj kući žene ne sede i NE JEDU SA MUŠKARCIMA” Vodoinstalater Saša ostao u šoku zbog riječi domaćina kod koga je radio

U svijetu društvenih mreža, priče koje se dijele često izazivaju veliku pažnju, a nedavna anegdota jednog vodoinstalatera iz Srbije nije izuzetak. Saša, poznat po svojim razmišljanjima i iskustvima sa posla, podijelio je na TikToku šokantno iskustvo koje je doživio tokom jednog radnog dana.

Kako je ispričao u viralnom TikTok snimku, sve je počelo kada je vodoinstalater Saša sa svojim kolegom ugovorio posao kod jednog klijenta koji je bio potpuno siguran u njihov rad, čak nije ni pitao za cijenu. Iako su očekivali uobičajeni tok rada, situacija se drastično promijenila kada ih je porodica pozvala na doručak prije nastavka radova.

U trpezariji su se okupili članovi porodice, a Saša je primijetio da se mala djevojčica, unuka domaćina, ne pridružuje ostalima za stolom. Kada ju je ljubazno pozvao da im se pridruži, uslijedila je neočekivana reakcija gazde. Djevojčica ga je odbila rekavši da ona i druge žene u kući, jedu nakon što muškarci jedu.

@vodoinstaler1701 ZENA NIJE DOSTOJNA DA SEDI I RUCA SA TOBOM ??? ZENA KOJA TI JE DVA SINA RODILA ??? #vodoinstalatersasa #balkanskapravila #balkan #zene #muskarci #ravnopravnost #verovaliiline ♬ original sound – VODOINSTALATER SASA

Naime, kako je ispričao uslijedila je bizarna rečenica gazde.

– Slušaj majstore, u ovoj kući sam ja gazda, ja se pitam i ja donosim pravila. Žene ne sjede i ne jedu zajedno sa muškarcima za stolom – rekao je.

Sukob vrijednosti unutar porodice
Ovaj stav izazvao je žestoku raspravu između njega i domaćina. Kako je rekao, taj momenat nije mogao da prećuti.

– Kao prvo, ona nije žena, već djevojčica od šest-sedam godina. Kao drugo, šta želiš da kažeš? Da žene nisu dostojne da sjede s muškarcima?

Gazda je potvrdio svoje uvjerenje da žene treba da budu ispod muškaraca.

Odlučio da ustane od stola i ode
Nakon što su se razmijenili nekoliko rečenica, Saša je kako tvrdi, odlučio da ode.

– Ako one nisu dostojne da sjede za stolom s nama, onda ni ja ni moj kolega nismo dostojni – rekao je i zajedno sa kolegom napustio kuću.

Ova situacija ostavila je snažan utisak na Sašu, koji je kasnije izjavio: – Nisam mogao da vjerujem da čovjek može tako nešto pomisliti u 21. vijeku.

Njegova priča naišla je na široku podršku na društvenim mrežama, a mnogi su istakli hrabrost koju je pokazao u suočavanju s ovakvim stavovima, prenosi Blic.

Na kraju snimka, majstor Saša se osvrnuo na rečeno i urađeno samo jednom rečenicom: – Jesam majstor, ali prije svega čovjek.

Related Posts

Kupatilo moje svekrve uvek lepo miriše, samo otvori vrata: 0V0 JE NJENA TAJNA

Ako ste do sada mislili da je nemoguće postići čist i mirisan toalet bez hemikalija i da neće uspjeti bez kupovine osvježivača, ovaj postupak sa YouTube-a bi vas mogao uvjeriti…

Read more

Evo kada se ni za zivu glavu ne ide na groblje

Kada treba izbjegavati posjet groblju? Ovo je pitanje o kojem smo svi razmišljali barem jednom u životu. Dok su neke tradicije izblijedjele u suvremeno doba, brojni običaji nastavljaju se prenositi…

Read more

1 kašičica u svakoj posudi i nećete prepoznati svoje cvijeće: Čudo kojim moj kaktus cvjeta do maja

Ova jednostavna prirodna ishrana stimuliše rast, povećava imunitet biljaka, listovi će biti sveže zeleni, a čak i slabe biljke će ojačati. Osim toga, za cvjetnice ovo prirodno gnojivo osigurat će…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *