Ovaj detalj u kući odraz je neukusa i nemaštine: Mnogi ga imaju u sobi,a on otkriva da ste siromašni

Vilijem Henson, ekspert za uređenje doma, navodi nekoliko stavki koje prema njegovom mišljenju mogu odati utisak o nedostatku stila ili materijalnih sredstava. Evo sažetka njegovih stavova:

1. **Satenska Posteljina**: Iako se satenska posteljina često smatra luksuznom, Henson je kritikuje kao znak neukusa. Preporučuje kvalitetnu posteljinu od pamuka, lana ili njihovih mešavina, naglašavajući da su svila i saten povezani sa pretencioznošću.

2. **Plišane Lutke**: Čuvanje plišanih lutaka, naročito onih sa sentimentalnim dodacima kao što su srca i cveće, Henson smatra znakom neukusa.

3. **Ogromna Ogledala**: Prema Hensonu, velika ogledala na neuobičajenim mestima, poput plafona spavaće sobe, mogu delovati vulgarno i narcisoidno. On sugeriše da što je veće ogledalo, to je osoba često manje zadovoljna svojim izgledom.

4. **Nameštaj od Stakla**: Stakleni nameštaj je, prema njegovim rečima, težak za održavanje i često je povezan sa nižom klasom. Henson preporučuje drvene materijale kao što su hrast i mahagonij.

5. **Gomila Jastuka**: Prekomeran broj jastučića na nameštaju Henson vidi kao znak pretencioznosti i želje za pokazivanjem, što, prema njegovom mišljenju, može ukazivati na osećaj nezadovoljstva ili nesigurnosti.

Hensonove preporuke su usmerene na stvaranje prostora koji odražava sofisticiranost i jednostavnost, umesto pretrpanosti ili pretencioznosti. Naravno, ovo su samo neki od saveta i najvažnije je da vaš dom odražava vaš lični stil i udobnost.Ovaj detalj u kući odraz je neukusa i nemaštine: Mnogi ga imaju u sobi, a on otkriva da ste siromašni

Related Posts

Zimi se veš se suši danima i zna da se usmrdi: URADITE OVO

Bonus: Nemojte samo prskati WD-40 po garaži, ovo je FANTAZIJA: 17 efekata koje će pohvaliti! Stotine ljudi imaju WD-40 sprej u svojim garažama ili ispod kuhinjskih ormarića, ali ne znaju…

Read more

DA LI VAM JE DRUGI PRST VEĆI OD PALCA? To nije slučajno, evo šta vam to govori

Izgled vaših nožnih prstiju govori nešto o vama,a riječ je o dužini prstiju i tome na kakve osobine to može da ukazuje. Veliki palac – Ukoliko imate veći palac, to…

Read more

Pojedite ovu voćku svako veče: Brže ćete zaspati bez buđenja noću

Evo koja namirnica podstiče san Najvažniji hormon za spavanje je melatonin, koji proizvodi naša pinealna žlijezda (epifiza). Što je duži san, više će biti i melatonina, koji utiče i na…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *