Stiže mlad Mjesec u Škorpiji: 1. novembra se mijenja život 3 horoskopska znaka

Mlad Mjesec očekuje nas 1. novembra u vodenom znaku Škorpije i predstavlja novi početak, a ovaj astrološki period će imati uticaj na sve znakove, a ponajviše na Rakove, Ribe i Škorpije.

Mlad Mjesec u Škorpiji nas krasi svojim dubokim prisustvom. Gledano astrološki, Škorpija se pojavljuje kao otjelotvorenje transformacije i duboke introspekcije, gdje borave zakopane emocije i skrivene želje.

Oslobađamo se starog

Zagrlite ovu moćnu energiju, jer unutar njenog zagonetnog zagrljaja leži potencijal za ponovno rođenje i osnaživanje. Oslobodite se starog, odbacite slojeve koji više ne služe vašoj duši i predajte se transformativnoj moći ovog nebeskog događaja.

Prigrlite misterije Škorpije i dopustite da vas mlad Mesec vodi ka dubokoj promeni.

Škorpija je povezana sa tajnama i skrivenim stvarima. Mlad Mjesec u ovom znaku može doneti naglašenu potrebu da istražite dublje istine ili se suočite sa svojim sopstvenim tajnama.

Suočavanje sa tajnama
Škorpija je takođe povezana sa strašću i seksualnošću, pa mlad Mjesec u ovom znaku može povećati vašu želju za intimnošću i dubokim emocionalnim vezama.

Da biste najbolje iskoristili energiju mladog Mjeseca u Škorpiji, razmislite o dubokoj introspekciji, istraživanju svojih emocija i traženju načina kako da se transformišete i rastete na emocionalnom nivou. Takođe, budite spremni da se suočite sa svojim tajnama i da se posvetite dubokim i iskrenim odnosima sa drugima.

Podsjetimo, osim mladog Mjeseca, Venera je ušla u Strijelca.

Related Posts

TABLICA VRIJEDNOSTI: Evo koji je normalan KRVNI PRITISAK prema starosnoj dobi

Visok krvni pritisak je čest problem,a uzrokuje nesanicu, glavobolju, loše raspoloženje. Ipak, visok krvni pritisak nije bezazlen jer može povećati rizik od srčanog udara, srčanih i ostalih bolesti. Najčešći uzrok…

Read more

Samo 50 grama ovog praha čini da WC šolja zablista: Za tren će biti kao nova, zaboravite na ribanje i hemikalije

Čišćenje kupatila je izuzetno važno za naše zdravlje i za što ugodnije obavljanje prirodnih procesa organizma. Danas vam otkrivamo jako zgodan trik za čišćeje WC šolje. Korisnica društvenih mreža iz…

Read more

NE ZABORAVITE DA POMJERITE KAZALJKE UNAZAD! Evo kada počinje zimsko računanje vremena

Dolazak zime 2024. je na pomolu. Ne zaboravite prilagoditi sat u skladu s tim. Svake godine priželjkujemo da se ta praksa eliminira, ali ona za sada i dalje postoji. Zimska…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *