Samo čašica ovog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi!

Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom preparatu kojeg je zaista lako pripremiti.
Krvni-sud-holesterol

Lek koji uklanja masnoću u krvi, a telu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršun koji se kuvaju 02:00-03:00 sata.

Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, delom zbog genetskih predispozicija, a delom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika. Treba imati na umu da je normalna nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol / l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo efikasnim sredstvom rešavanja problema masnoće u krvi.

Sastojci:

– 1 kg limuna
– 5 – 6 vezica peršuna
– 3 l vode
– 1 kesica sode bikarbone

Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umešana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena.

Peršun sa stabljikom iseckajte na sitnije komadiće, a zatim isto uradite is limunom (s korom).

Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuvati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu. Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dve nedelje. Rezultati zasigurno neće izostati.

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *