Očistite generalno KRVNE ŽILE i CREVA od nagomilanih toksina sa OVIM lekom

Čišćenje organizma treba provoditi najmanje jednom u šest mjeseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti.

Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisutnosti toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih tvari.

Već smo pisali, (a mnogi od vas su isprobali i pozitivno ocijenili), o tretmanu čišćenja crijeva kefirom i lanenim sjemenom. Evo još jedan učinkoviti prirodni lijek ruske narodne medicine na bazi kefira i heljdinog brašna.

Mnogi od vas znaju da je kefir “eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, pomlađuje krvne žile, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je za pamćenje i koncentraciju (osobito za starije osobe). Snižava tlak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji s kefirom, smanjuje razinu šećera u krvi, čisti crijeva i krvne žile, normalizira metabolizam i rad gušterače, povećava razinu hemoglobina u krvi.

Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo:

Sastojci:

– 1 žlica heljdinog brašna
– 180 ml kefira
– po želji malo meda

Priprema:

Žlicu heljdinog brašna preliti sa čašom (180 ml) kefira i dobro promiješati. Učinite to navečer i ostavite u hladnjaku. Ujutro, još jednom promiješajte i pojedite ga.

Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka. Po želji zasladite s malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata. Kura čišćenja neka traje 14 dana.

Izvor: LijekizPrirode.com

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla Mnogi se pitaju kako kiseliti kupus u teglama, a mi imamo najbolji recept. Sastojci: Kupus…

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *