Magični RECEPT od samo dva sastojka za PROŠIRENE VENE i VENSKU TROMBOZU

Problemi s proširenim venama i venske tromboze su češći kod žena nego muškaraca, i mnogi pate od ovih tegoba.

Obično, skupljanje krvi u venama nastaje kada proširene i natečene vene sprečavaju protok krvi prema srcu. Proširene vene su uzrokovane oštećenjem zidova vena i venskih zalistaka, i uglavnom se pojavljuju u područu zglobova i potkolenica.

Ova oštećenja nastaju kao rezultat dugog stojanja ili sedenja, neke vrste ozleda, oboljenja krvi, nedostataka fizičke aktivnosti, trudnoće ili višak kilograma.

 

Proširene vene takođe mogu dovesti do blokade u dubljim venama, poznate kao duboka venska tromboza. Srećom, to nije previše ozbiljno i može se tretirati sa domaćim lekovima, kao i menjanjem nekih navika poput dugog sedenja i stojanja.

Vrlo korisno delovanje ovog recepta učinilo ga popularnim i koristim kroz mnoge generacije.

Recept za proširene vene i trombozu

Sastojci:

– 1 baby sapun

– 1 čaša ovčijeg mleka

Način pripreme:

Prvo, samleti beby sapun i pomešati ga u mleko. Zatim, pripremljenu mešavinu nanositi, dobro utrljati, na obolelo područje tri puta dnevno. Smesu treba držati u frižideru.

Druga alternativa je da se napravi oblog sa većom količinom smese i stavite ga na nogu. Ovaj postupak treba uraditi na isti način, nanesite ga na problematična područja 3 puta dnevno.

NAPOMENA: Pre upotrebe bilo kakvog alternativnog leka prvo se konsultujte sa lekarima i stručnjacima.

(LijekIzPrirode.com)

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *