GARANTOVANO: Ovaj lek ubija Escherichia coli i sve ostale štetne bakterije! (RECEPT)

Escherichia coli je bakterija koja se prirodno nalazi u debelom crevu gde je korisna u zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija.

Međutim, kada se pojavi na drugom mestu u organizmu, može prouzrokovati ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mehura i sličnih teškoća koje, ne leče li se pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične te na kraju ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspeva lako rešiti taj zdravstveni problem. Korišćenjem niza antibiotika u telu se (osobito kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ne leči li se Escherichia tačnim i odgovarajućim antibiotikom, ljudskom telu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije. Delotvoran lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika.

Sastojci:

– 1 l belog domaćeg vina (bez hemikalija i dodataka)

– 3 do 4 grančice ruzmarina (po mogućnosti mladi izdanci)

– 10 češnja belog luka

Beli luk usitnite, dodate u vino pa svemu dodajte ruzmarin. Neka sve odstoji u staklenoj flaši deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, flašu čuvajte u frižderu.

Odrasli koriste jednu supenu kašiku, a deca jednu kafenu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i idite na lekarsku kontrolu. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sistema. Ruzmarin izvrsno deluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka i kandide.

(Izvor: Family.rs)

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *