DOMAĆI SIRUP ZA ZDRAVLJE: EVO KAKO DA SAMI NAPRAVITE JAKO MOĆAN NAPITAK ZA ZDRAVLJE PLUĆA I JAČANJE IMUNITETA…

Jako moćan domaći sirup za zdravlje… Napravite domaći sirup za jačanje imuniteta i zdravlja pluća! Imunitet je zlatni štit vašeg organizma – zato je važno da ga u epidemiji raznih virusa ojačate i zaštitite se od negativnih mikroba, piše Lovesensa.

Mnogi virusu su lako prenosiva infekcija koja izaziva respiratorne tegobe i može da uzrokuje zapaljenje pluća. Postoje razni prirodni lijekovi za prevenciju prehlada, virusa i gripa, a često je glavni sastojak crni luk.

Crni luk se sastoji od 89 procenata vode, 9 odsto ugljenih hidrata i 1,7 odsto vlakana i sadrži minimalnu količinu masti. Luk je dobar izbor vitamina C, B6, folne kiseline, kalijuma i mangana.

Otkrivamo vam recept za sirup za jačanje imuniteta i očuvanje zdravlja pluća u kojoj je glavni sastojak crni luk, a veliku ulogu imaju antiinflatorni prirodni lekovi kao što su đumbir i kurkuma.

Recept za sirup protiv virusa – jača imunitet, pomaže kod kašlja i čuva pluća:

Sastojci:

400 g crnog luka, 400 g smeđeg šećera, đumbir veličine prsta, 2 kašike kurkume u prahu, 1 l vode.

Priprema:

U 1l vode stavite 400 g crnog luka sa ljuskom isječenog na pola, smeđi šećer, izrendan đumbir i kurkumu u rahu. Ostavite da ključa dok ne dobijete 700 ml sirupa.

Primjena:

Procijediti i uzimati ujutru i uveče po jednu supenu kašiku sirupa. Dobijeni sirup držati u frižideru.

Izvor: Lovesensa.rs

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla Mnogi se pitaju kako kiseliti kupus u teglama, a mi imamo najbolji recept. Sastojci: Kupus…

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *