Doručak koji skida 5 kg, normalizuje metabolizam, jača kosu i obnavlja kožu: Najbolje za žene! RECEPT

U svom sastavu sadrži vitamine i minerale koji poboljšavaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i generalno jačaju organizam.
Ovaj svakodnevni doručak pomoći će eliminaciji nečistoće iz organizma i očistiti creva.

Bezuslovno rešava problem levih creva i zatvora, sagorevanje masnih naslaga i normalizacija težine. Posle meseca konzumiranja ovog napitka, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma veće težine. Deset kože, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, stomak će se polako “istopiti”.

Za pripremu ovog doručka biće potrebno:

300 ml kefire (ili nemasnog jogurta)
2 supene kašike ovsenih pahuljica
1 kafena kašika mlečnog lanenog semena
1 kafena kašika kakao praha
5-7 mesnatih suvih šljiva
Doručak se priprema uveče za sutradan. Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suve šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta. Za to vreme u činiju staviti ovsene pahuljice, mleveno laneno seme i kakao. Preliti kefirom i dobro sve izmešati.

Nabrekle šljive sitno iseckajte (možete u blenderu do stanja “pirea” ili u super secku ili ručno) i dodajte u prethodnu smesu. Dobro izmešajte i ostavite u frižider.

Ujutru izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi.

Mladi luk je popularna namirnica.Pripaada porodici Allium, kao i druge poznate vrste luka, crveni luk bijeli luk, poriluk itd.

Razlozi njegove popularnosti su obilježje nutrijenata bogastvo i prilagodljivosti.

Odavno se mladi luk smatra jako zdravim, pa je zbog toga dobro poznat u narodnoj medicini.Kažu za njega da dobro djeluje i izvana i iznutra.

Mladi luk pomaže kod prehlade i krvnog pritiska ili je također poznat zbog svojih protivnih svojstava te kao namirnica koja dobro djeluje protiv gljivice. Veoma ukusan dodatak jelima, a pomaže kod stresa i umora.

Dakle mladi luk nije samo kuhinjska namirnica nego i ljekovito bilje. Uređaj je dovoljno visok, da ga može staviti u spremnik koji će ga staviti u spremnik i staviti ga u vrećicu ili krpu te zagrijte.Toplu smjesu u još jednu krpu i stavite na upaljeno područje.

Ako imate problema s kuhanjem u nekoliko minuta, stavite blistav izmiksati, po potrebi dodajte vodu dok se nećete pretvarati u pastu.Tom pastom namažite mjesta koja su natečena.

Mladi luk je povrtna biljka, a znamo da je povrće jako zdravo inače

Dakle, što više povrća i voća, bićete zdravi, ne vrijedi ništa drugo za mladi luk.Jedite ga kada ste u prilici, pa ćete smanjiti mogućnosti da se razbolite.

https://stil.kurir.rs/

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla Mnogi se pitaju kako kiseliti kupus u teglama, a mi imamo najbolji recept. Sastojci: Kupus…

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *