RADIKALNO ČISTI CREVA, TOPI MASNE NASLAGE, LEČI GASTRITIS: OVAJ ČUDOTVORNI NAPITAK SE PRAVI OD SAMO 2 SASTOJKA!

U šolju vode dodajte ova 2 sastojka i u rekordnom roku ćete primetiti olakšanje. Ukoliko imate bilo koji stomačni problem ili višak kilograma, ovaj napitak će u tom slučaju biti u od pomoći. Pravi se od samo 2 sastojka, a vrlo je moćan kod uklanjanja bola u želucu, topljenja masnih naslaga, čišćenja creva, ali i u otklanjanju nadudutosti i grčava.

Za pripremu će vam biti potrebno:  Čaj od hajdučke trave, Mleveni lan.

Prokuvajte vodu, pa dodajte hajdučku travu i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga procedite i dodajte kašiku mlevenog lana. Ovaj napitak se pije svako veče pred spavanje, a daje rezultate neveroatnom brzinom. Već nakon nekoliko dana korišćenja osetićete olakšanje u stomaku.

Hajdučka trava je od davnina poznata u narodnoj medicini. Ova biljka sadrži obilje vitamina i minerala. Nadzemni deo biljke u cvetanju sadrže etarsko ulje, flavonoide, vitamin K, gorku materiju ahilein, smole, stereole i tanine.

Zahvaljujući svojim svojstvima povoljno deluje na stomačne probleme, a preporučuje se i za očuvanje zdravlja jetre i za pročišćavanje krvi. Lan, kao što verovatno već i znate, je odličan za pokretanje metabolizma i “lenjih creva”, što samim tim znači i pokretanje procesa razgradnje masnih naslaga.

Napomena:

Ne preporučuje se kontinuirana upotreba ovog čaja u dužem vremenskom periodu od 2 nedelje. Velike količine mogu uzrokovati glavobolju, a dugotrajna upotreba alergijski osip i osetljivost kože na sunce.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Izvor: Stil.kurir.rs

Related Posts

Savršena, moćna aromatična biljka koja leči srce: Svaka bašta treba da je ima

Moćna i aromatična biljka koja čeliči srce – svaka bašta treba da je ima! Kada je u pitanju zdravlje, korišćenje začinskih biljaka u ishrani može biti od ogromne pomoći. Iako…

Read more

Ne ignorišite mučninu nakon ručka, evo na koja stanja može da ukazuje

Mučnina nakon jela, posebno ručka jer je on najobilniji obrok tokom dana, može se javiti iz različitih razloga. Često je to prvi signal problema u probavnom sistemu, ali postoje i…

Read more

Jeftin, potpuno prirodan i efikasan napitak za borbu protiv malokrvnosti, jedna kašika dnevno čini čuda

Kada je u pitanju anemija, ovaj jednostavan recept sa koprivom i medom može vam doneti olakšanje. Anemija, nedostatak zdravih crvenih krvnih zrnaca u organizmu, može uzrokovati razne simptome poput umora,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *