Izlečite bol u zglobovima sirćetom: Recept koji ćete zapisati i čuvati!

Izaberite jedan od tri moćna recepta i olakšajte naporne tegobe

Bol u zglobovima je vrlo neprijatan, veoma smeta kod obavljanja posla i kućnih obaveza. Kod nekih ljudi, ovaj bol se pojavi nakon dugog, napornog dana i prolazi posle odmora.

Ali, ovaj tip bola može imati hroničan karakter, povezan sa bolestima zglobova, poput artritisa. Ako patite od bolova u zglobovima, vrlo dobro znate da standardni lekovi pružaju samo trenutno olakšanje.

 

Najbolji način smanjenja bolova i simptoma artritisa, jeste promena načina života, uključujući i način ishrane. Takođe, možete se okrenuti sredstvima narodne medicine, a jedno od njih je jabukovo sirće.

Načini korišćenja jabukovog sirćeta kod bolova u zglobovima:

Kupka

Promešajte 1 čašu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode i u tome pokvasite ruke (ili noge). Ako imate bolove u predelu vrata ili drugom delu tela, stavite oblogu na bolno mesto.

Trljanje

Promešajte 2 supene kašike jabukovog sirćeta sa 1 supenom kašikom maslinovog ulja, dobro promešajte i utrljavajte ovu smesu u bolne zglobove. Redovna trlajnja pomažu i efikasno olakšavaju tegobe.

Isceljujući napitak

Rastvorite 3 supene kašike jabukovog sirćeta u 300 ml vode, ili bilo kojeg voćnog soka. Konzumirajte ovaj napitak 3 puta dnevno, pre obroka.

Jabukovo sirće je odlično i dokazano oružje u borbi protiv bolova u zglobovima, a između ostalog je i snažan antioksidans, koji pomaže čišćenju organizma od toksina.

Izlečite bol u zglobovima sirćetom: Recept koji ćete zapisati i čuvati!

Izvor: kurir.rs

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla Mnogi se pitaju kako kiseliti kupus u teglama, a mi imamo najbolji recept. Sastojci: Kupus…

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *