ŠOK TRANSFORMACIJA Miljana skroz promenila IMIDŽ pred ulazak u Zadrugu, bila ošišana na kratko, a sad ovo! Evo kako izgleda (FOTO)

Miljana Kulić spremna je da i ove sezone bude deo rijaliti programa “Zadruga”, ali ove sezone u sasvim drugačijem svetlu.

Naime, Miljana je rešila da soj izgled promeni iz korena. Iako se u prošloj sezoni uživo pred kamerama ošišla, te je nosila perike, sada je dobila potpuno novu frizuru.

Kulićeva je nadogradila kosu, a uz to je posetila i jednu kliniku za estetsku hirurgiju gde je uradila par korekcija pred ulazak.

Sudeći po video snimku koji je objavila na Instagram storiju, Kulićeva je očigledno dopunila usne, ali i uradila nove obrve i dodala malo botoksa po licu.

– Samo da vas obavestim da ulazim u Zadrugu, nažalost. A na vašu sreću ja sam želela da se odmorim još malo, da napunim baterije i smršam još. Međutim, moram ući odmah. Večeras ću uraditi kosu i uraditi par korekcija na licu – rekla je Miljana u svom obraćanju na storiju.(kurir.rs)

Related Posts

Za 3 horoskopska znaka kiša novca u septembru je samo početak: B0GINJA SREĆE NEĆE ŠTEDJETI

Horoskop za septembar predviđa da će tri horoskopska znaka imati izuzetnu sreću i da će Fortuna, boginja sreće, biti na njihovoj strani. Evo koji su to znakovi: Bik Već u…

Read more

Smrdibube ne podnose miris jedne biljke: Nabavite je i više ih nećete vidjeti, BJEŽAĆE KA0 LUDE

Riješite se dosadnih smrdibuba Smrdibube u kuće i stanove ulaze kroz pukotine na fasadi ili u svaki prostor koji nije dobro izolovan, pa je prvo što treba da uradite kako…

Read more

Sipajte u toalet i sačekajte 15 minuta: Domaći trik koji bi SVI trebali znati

mjesto da žurite u trgovinu kada ostanete bez sredstva za čišćenje WC školjke, odvojite trenutak da razmislite o svojim mogućnostima. Ovu jednostavnu tehniku ​​možete koristiti za čišćenje WC školjke bez…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *