CRNA LIMUNADA ČISTI JETRU, SNIŽAVA HOLESTEROL I TOPI SALO: Evo Kako Da Je Napravite! (RECEPT)

Ako planirate da očistite tijelo od nakupljenih toksina i naravite reset tijela i jednostavno dobijete više energije i osjećate se bolje, ovaj napitak je baš za vas.

Limunada je mnogima omiljeno ljetnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod cijelog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromijenjen.

Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog traktva, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Za priremu vam je potrebno:

Sok od pola limuna ili limete
Čaša mineralne ili kokosove vode
Pola kašičice aktivnog uglja

Metod pripreme:

U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promiješajte i napitak je spreman.

Napitak se pije jednom nedjeljno i nikako češće od toga.

Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lijekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lijekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja lijeka i ispijanja crne limunade.

(stil.kurir.rs)

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla

RECEPT ZA KISELI KUPUS IZ TEGLE: Idealan je za sarmu, a gotov je očas posla Mnogi se pitaju kako kiseliti kupus u teglama, a mi imamo najbolji recept. Sastojci: Kupus…

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *