HIT VEST: Novak Đoković kontaktirao Branimira Nestorovića, a OVO je bio razlog

To je poznati srpski stručnjak otkrio tokom gostovanja u emisiji “Fokus”, kao i o čemu je razgovarao sa prvim reketom ATP-a.
– Čuo sam se sa Novakom, on je genije. Zvao je da pita šta može da donira – rekao je Nestorović u emisiji “Fokus”.

Nestorović je istakao da sa Đokovićem planira rad na aparatu koji je naš naučnik Nikola Tesla napravio 1906. godine, kako bi se koristitio u sportskoj medicini.

– Mi ćemo posle kad sve ovo prođe tek čuti oko prizvodnje domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema.

Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera i kakav je Novak, on se ponudio da to finansira i pokloni svim bolnicama – kaže srpski pulmolog. Nestorović je prvi put objavio da je lečio Novaka i kada je srpski as imao samo 11 godina.- Rekao mi je – ja ću biti najbolji na svetu. Mislim da je to rekao sa 13 godina. Rekao je sa toliko ubeđenja.

Došao sam kući i rekao ima jedan klinac koji je tako rekao da će biti najbolji na svetu, da je to delovalo stvarno – naglasio je dr Branimir Nestorović.

Related Posts

KR0JAČKI trik za naoštravanje bilo koje makaze za nekoliko sekundi: Čak i one najtuplje sijeku kao nove

Ovaj savjet sam dobila od svoje bake, krojačice, a ona ga je iskoristila prije 60 godina kada je tek počela da šije. Uvijek je morala imati svoje makaze u savršenom…

Read more

NEMA POTREBE DA KREČITE IAKO SU VAM ZIDOVI PRLJAVI: Pospite ovo i biće ČISTI KAO SUZA, i DJEČIJE FLEKE skida

Temeljno čišćenje doma obavljamo skoro svakodnevno. Čistite i ribate svaku površinu koja se vidi, od televizora do rerne, pa čak i radijatore. Ali zanemarite, naravno, najveću površinu od svih: zidove….

Read more

NIKADA ne bacajte ostatke stiropora! Vrijedi zlata

U današnjem videu ću vam pokazati sve nlagodati stiropora i kako ga iskoristiti kao organsko gnojivo. Može poslužiti za biljke koje imaju cvjetove ali za biljke koje nemaju cvjetove. U…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *