Očajni muž se obratio za POMOĆ: “Supruga me vara, spava sa ljubavnikom u našem bračnom krevetu”

“Otkrio sam da me supruga vara sa dečkom njene prijateljice, a to joj čak nije ni prva afera”, požalio se jedan čovek britanskom listu “San”.

On je poslao pismo za kolumnu “Dear Deidre”, koja se bavi upravo ljubavnim savetima.

Kako piše, on i supruga su u braku već osam godina, i imaju trogodišnju ćerku. Nije bilo previše seksa u braku od kako su dobili dete, ali je on, uprkos tome, sve do nekog trenutka smatrao da im je odnos prilično dobar.

“Vremenom sam shvatio da ona krije mnogo toga od mene. Postajala bi nervozna ako uzmem njen mobilni telfon, čak ga je i na kupanje nosila. Nisam spavao zbog toga što sam bio veoma zabrinut. Sve mi je postalo jasno kada sam slučajno vdeo poruku koja joj je stigla”, piše on.

Kako kaže, sadržaj poruke ga je šokirao, a saznao je kako ljubaavnik njegove supruge (i dečko njene prijateljice) dolazi kad god on nije u stanu, i da imaju odnose u njihovom bračnom krevetu.

“Posvađali smo se zbog toga, a onda mi je priznala da me vara”, zaključuje.

Što se odgovora tiče, “Dear Deidre” rekla mu je kako ih je zapravo udaljila briga o ćerki, i da moraju da dobro razmisle i jedno i drugo šta žele od života.

“Nema opravdanja za prevaru. Ipak, moraš da saznaš o čemu je tvoja žena razmišljala, kao i o čemu sada razmišlja. Možda bi moglo da vam pomogne ukoliko krenete na bračno savetovanje”, glasio je odgovor.

Related Posts

Učestalo noćno mokrenje nestaje ako uzimate OVAJ vitamin

Bonus: OVO je obavezno čitanje za svakoga ko ga ima kod kuće: Najbolji savjet krojačice o postavljanju šivaće mašine – ZAPAMTITE! Krojenje ima dugu tradiciju, a i danas ima mnogo…

Read more

Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila

“Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila… LJUBAV! Sve je bilo kao u snu, imala sam najboljeg muža na svijetu, svekrva minikada ružnu riječ nije rekla,…

Read more

POUČNA PRIČA: “Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć”

Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć od Boga. Nevjernik koji je takođe slušao ovaj radijski program odlučio je da se sprda sa ženom. Dobio je…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *