Zreli frajeri ne padaju na jeftine trikove: 7 savjeta za privlačenje pažnje starijeg muškarca

Ljubav je nepredvidiva. I nema ničeg lošeg u tome da poželiš starijeg muškarca, ali trebate znati da njih nije tako jednostavno oduševiti.
1. Budite sigurni u sebe. Stariji čovjek nema vremena za svakakve gluposti, ni za prazne veze. Dakle, ako želite privući njegovu pažnju, morate biti sigurni u sebi i morate jasno znati šta želite a šta ne. 2. Ne forsirajte se.

Morate pokušati privući njegovu pažnju tako što ćete biti misteriozni i intrigantni, ali nemojte trčati za njim. Mora da želi da te upozna a ne da mu to nametnete. 3. Budite ženstveni. Možda mnogi stariji muškarci vole mlađe devojke, ali to ne znači da vole moderne devojke.
Većina preferira žene na klasičan, čak i staromodan način, tj da žena brine o porodici, a on o njoj. 4. Izgledajte zrelo. To ne znači da treba da se oblačite kao žena 40+, ali starijem muškarcu će biti neprijatno da vas upozna ako izgledate kao nečija ćerka.

5. Budite zreli. Zrela žena zna šta želi i ne boji se to reći. Morate biti sigurni i uvjerljivi. Samo tako ćete osvojiti dobrog muškarca. 6. Pokažite svoje interesovanje. Kada vas muškarac konačno upozna, trebalo bi da osjeti da ste zainteresovani. Postavljajte pitanja i slušajte, recite mu nešto zanimljivo o sebi.
Pitajte za njegovo mišljenje, pitajte za savjet. Tada će osjetiti da vam je na neki način važan. Nasmiješite se i održavajte kontakt očima. 7. Ne oduzimajte mu vrijeme. Ako počnete izlaziti, ne zaboravite mu dati dovoljno ličnog prostora.

On u svojim zrelim godinama već ima svoj životni raspored, prijatelje, hobije, pa nemojte zadirati u ovo vrijeme. Čak i ako je on sam ludo zaljubljen i želi biti s vama 24 sata, ipak je u vašem interesu da pravite pauze u sastancima.

Izvor: https://www.pult24.info/

Related Posts

POUČNA PRIČA: “Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć”

Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć od Boga. Nevjernik koji je takođe slušao ovaj radijski program odlučio je da se sprda sa ženom. Dobio je…

Read more

U VODU KOJOM BRIŠETE PODOVE UVIJEK DODAJTE I KAŠIKU SOLI, KAD ČUJETE RAZLOG ISTO ĆETE URADITI: Žene se kunu u ovaj trik

Na ovaj način ćete očistiti kuću, ali i otjerati lošu energiju Čisti i oprani podovi nisu samo najbolji način da se oslobodite prašine i bakterija, već i da stvorite prijatnu…

Read more

Kosta Kecmanović otkrio zašto je pobio svoje vršnjake i sledio krv u žilama ljudi: “Htio sam da me doživljavaju kao psihopatu, da ostanem upamćen”

Kosta Kecmanović iz OŠ “Vladislav Ribnikar” na današnjem suđenju njegovim roditeljima porodici Kecmanović otkrio je motiv stravičnog masakra. Kako saznaje “Blic”, on je rekao da je želIo da ga “doživljavaju…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *