UKLANJA SVU MASNOĆU IZ KRVI: Popijte čašicu ovog sirupa svako jutro

Lijek koji uklanja masnoće iz krvi i istovremeno daje tijelu brojne druge prednosti napravljen je od samo nekoliko sastojaka

Svako ko se bori sa masnoćom u krvi zna koliko je ovaj problem značajan. Pomoć se krije u ovom prirodnom preparatu koji se zaista lako priprema. Lijek koji uklanja masnoće iz krvi i istovremeno daje tijelu brojne druge prednosti napravljen je od samo nekoliko sastojaka.

Njegova osnova su limun i peršun, koji se kuvaju dva do tri sata. Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi, uobičajen zdravstveni problem, dijelom zbog genetskih predispozicija, a delom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika.

Treba zapamtiti da je normalan nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol/l. Upravo ovaj sirup se pokazao kao veoma efikasno sredstvo za rješavanje problema sala u krvi.

Sastojci:

– 1 kg limuna
– 5 – 6 veza peršuna
– 3 l vode
– 1 kesica sode bikarbone

Priprema:

Operite limun u hladnoj vodi, pa ga potopite u toplu vodu koja je prethodno pomešana sa kesom sode bikarbone. Ostavite sastojke u vodi oko sat vremena. Peršun sa peteljkom isjeckati na manje komade, pa isto uraditi i sa limunom (sa korom).

U činiju stavite peršun i limun i prelijte ih sa tri litra vode i kuvajte na nižoj temperaturi oko dva do tri sata da se sastojci dobro prokuhaju. Poslije toga ocijedite, a ono što ostane, sipajte oko 1,5 litara sirupa u čistu čašu ili flašu. Pijte po jednu čašu rakijskog sirupa svako jutro na prazan stomak dvije sedmice. Rezultati sigurno neće izostati.

Izvor: Novi.ba

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *