Ubrzajte metabolizam: DVE KAŠIKE OVE SMESE STAVITE U JUTARNJU KAFU I ISTOPITE KILOGRAME (Recept)

Osim što je ukus neverovatno dobar, ova kafa će vam ubrzati metabolizam a kilogrami će nestati.

Jutarnja kafa je ritual bez kojeg ne možete da zamislite dan? Onda ćete ovaj recept sigurno hteti da isprobate. U pitanju je dodatak koji će vašu kafu učiniti ukusnijom i pomoći će vam da se oslobodite suvišnih kilograma.

Potrebno je: – 3/4 šolje kokosovog ulja,- 1/2 šolje meda,- 1 kašika cimeta,- 1 kašika kakaa (opciono).

Način pripreme: Sjedinite sve sastojke i mešajte dok se sve lepo ne ujednači. Prespite u čistu staklenu posudu sa poklopcem.

Sutra ujutru kada skuvate šolju svoje omiljene kafe, dodajte jednu do dve kašičice smese u kafu dok je još vruća. Mešajte oko pet sekundi i možete da uživate!

Ova mešavina će podstaći vaš metabolizam, i samim tim pomoći u gubitku suvišnih kilograma, a i vaša kafa će imati sjajan ukus. Probajte i ubrzo ćete primetiti razliku!

(Izvor: Dnevno.rs)

 

Related Posts

Recite ovo svakome ko pati od bolnih zglobova, a posebno koljena: PROVJERENO, ISPROBANO – OVO MI JE USPJELO ZA 1 NOĆ!

Bol u kolenu je velika prepreka u svakodnevnom životu. Zbog toga se čovjek ne može posvetiti svojim hobijima, ne može spavati, a ujutro je umoran i ljut na cijeli svijet….

Read more

Treba svima starijima od 50 godina! Jeftin lijek za starost i “produženje života”!

Mliječni čičak (Silybum marianum) je biljka koja se vekovima koristi zbog svojih lekovitih svojstava, posebno zbog sposobnosti da podrži zdravlje jetre. Mnoga naučna istraživanja su potvrdila njegova hepatoprotektivna svojstva, što…

Read more

Genijalan trik koji pomaže kod gasova i nadimanja od pasulja

Pasulj je odličan izvor belančevina, vitamina B, folne kiseline i vlakana, magnezijuma, gvožđa. Međutim, neki se uzdržavaju od prečeste pripreme ovog jela zbog stvaranja nadutosti i stvaranja gasova u telu,…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *