Vaši odvodi užasno smrde zimi – Sipajte mješavinu ova dva sastojka: Potpuno uklanja mirise za samo 5 minuta

One su rezultat raznih nečistoća u cijevima koje se moraju “ubiti” kako ne biste bili prisiljeni svakodnevno udisati “mirise” koje ne želite.
Ova jesen je bila vlažnija i kišovitija nego inače, i znaju da će biti teško nositi se sa dugotrajnim mirisom u olucima.
One su rezultat raznih nečistoća u cijevima koje se moraju “ubiti” kako ne biste bili prisiljeni svakodnevno udisati “mirise” koje ne želite.
To se najčešće dešava tokom perioda jake kiše, kao što je sada u jesen, ili kada se očekuje nagla promena vremena. Sve što trebate učiniti je otvoriti roštilj i početi ga koristiti, rastavljanje je vrlo jednostavno.

Prvo provjerite ima li unutra nešto što bi moglo začepiti vaš odvod i uzrokovati miris. Ako to nije slučaj (što obično nije), sve što treba da uradite je da sipate neku posebnu tečnost kroz rešetku i u odvod. Recept za tečnost je sledeći.
neophodne sastojke
400 ml sirćeta – 3 kašike sode bikarbone – 5 litara vode
Prvo sipajte sodu bikarbonu, a zatim malo po malo dodajte sirće. Budite oprezni jer će se formirati mehurići. Zatvorite poklopac na trenutak i posmatrajte. Ostavite da odstoji nekoliko minuta, a zatim ulijte vodu.

Related Posts

POUČNA PRIČA: “Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć”

Jako siromašna starija žena zvala je radio stanicu i tražila pomoć od Boga. Nevjernik koji je takođe slušao ovaj radijski program odlučio je da se sprda sa ženom. Dobio je…

Read more

U VODU KOJOM BRIŠETE PODOVE UVIJEK DODAJTE I KAŠIKU SOLI, KAD ČUJETE RAZLOG ISTO ĆETE URADITI: Žene se kunu u ovaj trik

Na ovaj način ćete očistiti kuću, ali i otjerati lošu energiju Čisti i oprani podovi nisu samo najbolji način da se oslobodite prašine i bakterija, već i da stvorite prijatnu…

Read more

Kosta Kecmanović otkrio zašto je pobio svoje vršnjake i sledio krv u žilama ljudi: “Htio sam da me doživljavaju kao psihopatu, da ostanem upamćen”

Kosta Kecmanović iz OŠ “Vladislav Ribnikar” na današnjem suđenju njegovim roditeljima porodici Kecmanović otkrio je motiv stravičnog masakra. Kako saznaje “Blic”, on je rekao da je želIo da ga “doživljavaju…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *