KREMASTE MAK KOCKE…DIVAN KOLAČ

POTREBNI SU SLEDEĆI SASTOJCI:

 

Za jednu koru napravljenu od tri bjelanjka, mjere su sljedeće: 1 kora, 3 bjelanjka, 3 kašike šećera u prahu, 3 kašike brašna i 2 kašike ulja; ovo je formula za stvaranje 2 kore.

Tri žlice šećera u prahu, pet žlica cijelog maka i dvije žlice brašna.
krema
500 ml mlijeka, 1 vrećica pudinga od vanilije i 6 žumanjaka.

Sedam kašika šećera, 200 grama margarina i malo ekstrakta mentola.
ukras
1 krema od vanilije i 1,5 porcija dječjeg mlijeka.

KAKO PRIPREMITI MAK KOCKE?

 

U tepsiji 20×27 peći jednu bijelu koru i dvije kore s makom na 200°C oko 10 minuta. Žumanjke izmiksajte sa šećerom pa umiješajte puding i zagrijte mlijeko na laganoj vatri do vrenja. Kad se ohladi, umiješajte margarin i ekstrakt mentola.

Slagati koru od maka, zatim fil, pa bijelu koru i dodati još jedan sloj fila prije nego što prelijete koru od maka i tanki sloj fila, a završiti šlagom.

 

BONUS:

JEDITE OVO ISKLJUČIVO ZA DORUČAK: Kligrami se gube najviše u području stomaka, BIĆETE ODUŠEVLJENI

Svojim obiljem vitamina i minerala, ovaj doručak ne samo da oduševljava okusne pupoljke, već i hrani tijelo, poboljšava zdravlje kože, kose i cjelokupni metabolizam.

Uključivanjem ovog svakodnevnog doručka u svoju rutinu možete učinkovito osloboditi svoje tijelo nečistoća i potaknuti zdravo čišćenje crijeva.

Ovaj koktel pruža apsolutno rješenje za usporenu probavu i zatvor, a istovremeno ciljano eliminira masne naslage, što rezultira zdravom ravnotežom težine. U roku od samo mjesec dana od uvođenja ovog napitka u svoju rutinu, možete bez napora skinuti 3-5 kilograma neželjene težine, uz značajno smanjenje masnog tkiva na trbuhu. Nadalje, ovaj pripravak potiče poboljšanje tena kože, snagu kose i zdravlje noktiju, kao i postupno toniziranje područja trbuha.

Za pripremu ovog doručka bit će vam potrebni sljedeći sastojci i alati:

Za ovaj recept trebat će vam otprilike 300 ml kefira ili nemasnog jogurta.

Preporučena veličina porcije zobene kaše je otprilike 2 žlice.

Uključite jednu žličicu lanenog sjemena koje je mljeveno.

U smjesu dodajte jednu žličicu kakaa u prahu.

Količina mesnatih suhih šljiva kreće se od pet do sedam.

Priprema za jutarnji obrok:

 

Kako biste osigurali bezbrižno jutro, preporuča se pripremiti doručak večer prije. Započnite prelijevanjem suhih šljiva s malom količinom kipuće vode (otprilike 100 ml). Ostavite ih da odstoje i namaču se 5-10 minuta. Za to vrijeme u posebnoj posudi pomiješajte zobene pahuljice, mljevene sjemenke lana i kakao. Nakon što ste temeljito izmiješali, prelijte smjesu kefirom ili jogurtom i sve promiješajte dok se dobro ne sjedini.

Uzmite debele šljive i sitno ih nasjeckajte, bilo pomoću blendera da ih napravite u pire ili ih snažno usitnite rukom. Nasjeckane šljive pomiješajte sa smjesom od prije, pazeći da se dobro izmiješaju. Stavite smjesu u hladnjak i ostavite da se ohladi.

Započnite dan tako što ćete ga izvaditi iz hladnjaka i uživati ​​u hranjivom i ukusnom doručku. Ubrzo ćete početi vidjeti zamjetne rezultate. U početku biste mogli osjetiti neke “zanimljive” osjećaje u trbuhu, ali budite uvjereni da će to nestati. Vaš će probavni sustav uskoro raditi precizno i ​​učinkovito!

Related Posts

ORIGINAL KREMA ZA KREMPITU…RECEPT KOJI JE POKUPILA MOJA PRIJATELJICA IZ JEDNOG VRHUNSKOG RESTORANA

Kad pomisliš krempita odmah pomisliš na poslastičarnicu… Moja koleginica radi u poslastičarnici i dobila recept. Niko se sa njom ne može porediti… POTREBNI SASTOJCI: krema 6 jaja 1 vanilin šećer…

Read more

GOTOVE ZA SAMO 10 MINUTA….ČOKOLADNE OBLANDE PO BAKINOM RECEPTU

Ovaj recept je savršen za pripremu ukusnih kolača koji će oduševiti vaše goste. Kombinacija mlijeka, šećera, margarina, keksa, oraha i čokolade stvara bogatu i kremastu smjesu koja savršeno pristaje uz…

Read more

Ako imate 1 jaje, jogurt i brašno, napravite MINI PALAČINKE ZA 5 MINUTA…Mekane kao duša

Idealne za brzi međuobrok ili doručak, ove mini palačinke napravljene su od osnovnih sastojaka kao što su brašno, jogurt i jaja. Mekani i pahuljasti, mogu se pripremiti za samo 5…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *