Jednostavan trik za brzo pražnjenje creva: Potrebno je samo 7 sekundi da se varenje aktivira

Evo kako da ispraznite creva posle čega će vam ona biti zahvalna

Debelo crevo igra ključnu ulogu u eliminisanju toksina iz tela, ali kada ne radi dobro, onda dolazi do nadimanja, zatvora pa i ozbiljnijih problema, piše „Eightify“.

Trik od sedam sekundi, koliko je potrebno da se varenje poboljša i uradite nešto dobro za creva jeste – čučanj.

Da, dobro ste pročitali. On je najefikasniji i najprirodniji način da ispraznite debelo crevo. Isto tako je i ležanje na levoj strani sa privučenim kolenima ka grudima jedan od alternativnih položaja za pražnjenje creva. Takođe, ne zaboravite i na sedenje na niskoj stolici sa podignutim kolenima ka grudima. I ovaj položaj može da pomogne u olakšavanju pražnjenja creva, piše Ona.rs.

Related Posts

Ajnštajn je jeo isti doručak svaki dan i kažu da je to recept za „mozak genijalca“: Srbi ga obožavaju

Ovo je najveće iznenađenje Albert Ajnštajn je bio jedan od najistaknutijih naučnika na svetu. Mnogi su se divili njegovom radu i posvećenošću, a iza svega stoji mnogo truda i odricanja….

Read more

Niko više neće da je jede ovu biljku, a provereno je jedna od najzdravijih namirnica: Leči srce, a i slabu kosu

Da li ste čuli za potočarku? Jedna zaboravljena i veoma zdrava biljka koju retko ko jede. Potočarka je vrlo često zaboravljena biljka za koju stručnjaci veruju da je najzdravija na…

Read more

Da li želite dugo da živite? Jedite uvek ovu salatu, nema zdravije (recept)

Koliko često jedete ovakvu salatu? Naše bake i dede su svaki dan tokom zimskih dana, ovu namirnicu imali na jelovniku Prednost kiselog kupusa se nalazi u visokom procentu vitamina C….

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *