Ublažite grlobolju za 2 minute: Trik jedne doktorke koji je pomogao njenim pacijentima

Anđela Dori je doktor farmacije i na platformi TikTok ima 587.000 pratilaca na platformi. Ona ima neverovatno interesantne video klipove kojima pokazuje kako da ublažite bolove u telu.

U jednom takvom videu, koji je imao skoro 5 miliona pregleda, farmaceut predlaže da nežno masiranje palca iznad zgloba može ublažiti upalu grla.

„Ovi trikovi su pomogli mojim pacijentima“, kaže dr Dori.

Druge sugestije koje je podelila dr Dori ne podržavaju mejnstrim američki medicinski organi, kao što je trljanje ulja crnog semena i ulja ruzmarina na kožu glave kako bi se sprečio gubitak kose. Takođe savetuje i trljanje začina kurkume na zglobove za lečenje sportskih povreda kao što su uganuće članaka i čak i izbijanje artritisa.

 

Related Posts

KAKO UBLAŽITI BOL U SINUSIMA? Spas je domaće ulje od biljke koju možete da nađete na svakoj livadi

Probleme sa sinusima možete da ublažite pomoću domaćeg preparata koji ćete sami napraviti. Naš narod vekovima ublažava razne tegobe prirodnim preparatama koje pravi od samoniklih biljaka. Za probleme sa sinusima…

Read more

Doktor upozorava: “Povećavaju rizik od raka debelog crijeva.” Kažem pacijentima da ovo NIJE ZDRAVA HRANA!”

Iako na prvi pogled izgledaju zdravo, doktor upozorava da to nije tako i da ih treba izbjegavati! „Ultra obrađena hrana uzrokuje mnoge poremećaje u crijevnoj mikroflori“, upozorava dr. Maria Abreu….

Read more

Skuvajte 2 lovorova lista, 4 karanfilića i nikad ne zaboravite ovaj recept: SPAS ZA OTOK, BOL I SLAB IMUNITET!

Moja baka je uvijek pravila ovaj čaj kada bi se pojavili neugodni zdravstveni problemi. Njegova osnova su obični začini iz kuhinje – karanfilić i lovorov list. Na primjer, to je…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *