STIŽE BIJELI MJESEC – 0vim znakovima liježu pare u oktobru

Bijeli Mjesec, poznat i kao Selena, biće u znaku Blizanaca sve do 11. januara 2025. godine i pružiće podršku nekolicini horoskopskih znakova u ostvarenju njihovih ciljeva ovog oktobra.

Bik

U oktobru, Bijeli Mjesec će vam pomoći da povećate prihode, najvjerojatnije kroz svakodnevne radne aktivnosti. Ako ste usmjereni na razgovore s vašim pretpostavljenima, postoji velika šansa da će se situacija razviti u vašu korist. Jupiter i Bijeli Mjesec u radnom sektoru donijet će vam značajnu zaradu. Očekujte da ćete biti zadovoljni svojim rezultatima već na pun Mjesec u Biku 15. novembra.

Blizanci

Bijeli Mjesec u vašem znaku do 25. oktobra pomoći će vam da razvijete posao i donijeti sreću u pitanju trudnoće. Ako ste dugo željeli započeti novu romansu, pomračenje 2. oktobra moglo bi vam donijeti sudbonosnog poznanika. Veza koja započne kao lagana avantura mogla bi se razviti u nešto ozbiljnije do kraja oktobra. U decembru 2024. biće dvije lunacije na osi vaše veze; 1. decembra može doći do nove faze u vezi, dok će dalji razvoj zavisiti od vaših odluka 15. decembra.

Strijelac

Bijeli Mjesec će vam pomoći u pravnim ugovorima i poslovima, naročito ako tražite poslovnog partnera. Ako morate potpisati važne dokumente, mogla bi se pojaviti osoba, možda prijatelj, koja će vam pomoći da izbjegnete greške. Takođe, nemojte zanemariti svog bračnog partnera; njegovu ideju mogli bi vam pomoći da povećate prihod u 2025. godini.

Ribe

Oktobar će biti povoljan za rješavanje problema u karijeri i odnosima s nadredjenima. Ako čekate neku isplatu, vaš menadžer bi vam mogao pomoći da postignete ovaj cilj do punog Mjeseca u Ovnu 17. oktobra, koji će biti u sektoru finansija. Nemojte se ustručavati da tražite povišicu ili nove uslove plaćanja, i moguće je da ćete dobiti poziciju o kojoj ste dugo sanjali.

Bijeli Mjesec će vam pružiti podršku i prilike za napredak u različitim aspektima života, a vaša sposobnost da iskoristite te prilike zavisiće od vašeg angažmana i odluka koje donesete.

Related Posts

Turski horoskop 0tkriva da jesen i zima ovim znakovima horoskopa donose gomilu novca i sreću

Turski horoskop kaže da će jesen i zima će biti mirniji od prve polovine 2024. godine, a energija će biti mnogo pozitivnija. Utome se izdvaja 5 znakova Zodijaka jer će…

Read more

Jedan znak H0R0SK0PA ima sreću ŽIVOTA! Čeka ih 2O godina NEPEKIDN0G uspjeha i B0GATSTVA

Za nju je odabrani simbol označavao napredak, distanciranje od prošlih pogrešaka i padova dok je utirao put novom poglavlju u životu prepunom značajnih postignuća u raznim područjima. Ovaj amblem nije…

Read more

0vako uzgajam RUŽE iz reznica i imam ih punu baštu: Uštedite desetine eura na sadnicama, a postupak je vrlo jednostavan

Ako ste ljubitelj ruža i želite da ih imate više u svojoj bašti, isprobajte ovu efikasnu metodu razmnožavanja reznicama slijedeći ovaj jednostavan tutorijal sa YouTube-a. Imaćete baštu punu ruža i…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *