BRZI KEKSIĆI SA JABUKAMA SA JABUKAMA KOJI ĆE VAS OČARATI NA PRVI ZALOGAJ

Pozdrav, draga moja publiko! Danas vam s oduševljenjem otkrivam izvrstan recept za kolače od jabuka koji će se jednostavno otopiti u vašim okusima. Pripremite se za divno kulinarsko putovanje jer vam predstavljamo doista izvanredan recept za kolače koji će zasigurno zadovoljiti i najizbirljivija nepca.

Ovaj recept daje kolačiće idealne veličine i teksture. Ne propustite priliku iskusiti neodoljivu prirodu ovih kolačića.

Istražimo zajedno proces stvaranja ukusnog kolača od jabuka koji će vam se jednostavno topiti u ustima, kao i osnovne sastojke potrebne za njegovu pripremu.

Za pripremu tope u ustima kolačića od jabuke potrebni su vam sljedeći sastojci:
250 g maslaca,
1 čaša šećera u prahu (120 g),
1 jaje,
1 žlica octa,
1 paketić vanilije (5 g). ),
1 žličica praška za pecivo (5 g),
i 4 šalice brašna (480 gr).
Osim toga, trebat će vam sastojci za unutarnju žbuku.

Za navedeni recept trebat će vam otprilike 4 do 5 jabuka, 1 žličica šećera (120 grama), 1 šalica oraha i 1 žličica cimeta.

Kako biste napravili slatki recept za kolačiće s jabukama koji će se jednostavno otopiti u vašim okusnim pupoljcima, započnite kombiniranjem naribanih jabuka i šećera u posudi za kuhanje. Ostavite smjesu da se kuha dok jabuke ne puste svoj sočan sok. Zatim u lonac umiješajte orahe i cimet, dobro izmiješajući sve sastojke.

Pomiješajte maslac i šećer u prahu u posudi za miješenje, pa nastavite s miješanjem. U smjesu umiješajte jaja i ocat i nastavite miksati.

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo i vaniliju na precizan i odmjeren način, a zatim lagano umijesite smjesu u podatno tijesto. Zatim tijesto podijelite na tri jednaka dijela.

Uzmite početni meringue i postavite ga na sredinu dva lista voštanog papira, poravnajte ga valjkom za tijesto. Upotrijebite poklopac posude za pritisak, podijelite tijesto na 8 identičnih dijelova pomoću alata za rulet. Nastavite s urezima, stavite nadjev i pažljivo zarolajte.

Oblikovane kolačiće redati u tepsiju obloženu papirom za pečenje.

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva i ispecite jelo. Nakon što ga izvadite iz pećnice, ostavite ga da se potpuno ohladi prije nego što ga pospite šećerom u prahu i date za konzumaciju.

Neka se sreća osmjehne onima koji se usude pokušati.

Related Posts

ŽENE, TAJNA JE U REDOSLEDU KOJIM DODAJETE SASTOJKE: Evo gde svi grešimo, a zapravo je vrlo JEDNOSTAVNO

Neki recepti su toliko jednostavni da mislimo da s njima ništa ne može poći po zlu. Jedno od takvih jela su palačinke. Za njih nam treba samo nekoliko sastojaka. Mleko,…

Read more

PAMUK KIFLICE ZA DŽEMOM…Recept koji vrijedi zapisati

Priprema pamučnih kiflica je jednostavan i brz proces, a pravi su užitak, posebno ako ih krasi kvalitetan domaći džem. Ispecite ih i uživajte u iskustvu! POTREBNI SU SLEDEĆI SASTOJCI: Potrebni…

Read more

Brzo, mirisno i ukusno: Pita sa jabukama iz snova

Brzo, mirisno i ukusno: Pita sa jabukama iz snova. Najbolja pita sa jabukama od gotovih kora. Uživajte i u mirisu i u ukusu… Sastojci: – 500g gotovih kora za pitu…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *