Ovaj detalj u kući odraz je neukusa i nemaštine: Mnogi ga imaju u sobi,a on otkriva da ste siromašni

Vilijem Henson, ekspert za uređenje doma, navodi nekoliko stavki koje prema njegovom mišljenju mogu odati utisak o nedostatku stila ili materijalnih sredstava. Evo sažetka njegovih stavova:

1. **Satenska Posteljina**: Iako se satenska posteljina često smatra luksuznom, Henson je kritikuje kao znak neukusa. Preporučuje kvalitetnu posteljinu od pamuka, lana ili njihovih mešavina, naglašavajući da su svila i saten povezani sa pretencioznošću.

2. **Plišane Lutke**: Čuvanje plišanih lutaka, naročito onih sa sentimentalnim dodacima kao što su srca i cveće, Henson smatra znakom neukusa.

3. **Ogromna Ogledala**: Prema Hensonu, velika ogledala na neuobičajenim mestima, poput plafona spavaće sobe, mogu delovati vulgarno i narcisoidno. On sugeriše da što je veće ogledalo, to je osoba često manje zadovoljna svojim izgledom.

4. **Nameštaj od Stakla**: Stakleni nameštaj je, prema njegovim rečima, težak za održavanje i često je povezan sa nižom klasom. Henson preporučuje drvene materijale kao što su hrast i mahagonij.

5. **Gomila Jastuka**: Prekomeran broj jastučića na nameštaju Henson vidi kao znak pretencioznosti i želje za pokazivanjem, što, prema njegovom mišljenju, može ukazivati na osećaj nezadovoljstva ili nesigurnosti.

Hensonove preporuke su usmerene na stvaranje prostora koji odražava sofisticiranost i jednostavnost, umesto pretrpanosti ili pretencioznosti. Naravno, ovo su samo neki od saveta i najvažnije je da vaš dom odražava vaš lični stil i udobnost.Ovaj detalj u kući odraz je neukusa i nemaštine: Mnogi ga imaju u sobi, a on otkriva da ste siromašni

Related Posts

Samo 1 krompir čini da eksplodira sa toliko cvijeća, jednostavno, jeftino i VRLO BRZO

U današnjem videu ću vam pokazati koje je to organsko đubrivo dobro za cvjetanje vašeg Spatifiluma. Umorni ste od korištenja skupih gnojiva, ali ne postižete dobre rezultate. Ne brinite. U…

Read more

ALJKAVI SU DO BOLA I NIJE IH BRIGA: Ovo su 3 najneurednija horoskopska znaka – ŽIVE KAO U KOKOŠINJCU

Astrolozi su otkrili da se u zvezdama krije crna lista pravih neurednjakovića. U nastavku teksta pogledajte koja se 3 horoskopska znaka nalaze na ovoj listi. Škorpija Škorpije savršeno boli briga…

Read more

Koliko soli ide u kiseli kupus? Evo kako da izračunate tačnu količinu

Počinje sezona u kojoj se priprema kiseli kupus omiljena zimska salata za mnoge u Bosni i Hercegovini. Teško je zamisliti zimsku trpezu bez kiselog kupusa, ali mnogim domaćicama kupus često…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *